Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eigenschappen van Youtube marketing

Wat zijn de eigenschappen van Youtube marketing en hoe kan je hier optimaal gebruik van maken?

Wat is Youtube marketing

Youtube marketing omvat zowel het maken en publiceren van video’s in je eigen Youtube kanaal als de methoden om beter gevonden te worden met je video’s. Dit laatste wil je natuurlijk om populairder te worden en meer mensen kennis te laten maken met jouw producten, visie of om de advertentie inkomsten te verhogen.

Advertentie inkomsten op Youtube?

De advertenties die voor – en soms ook tussen – video’s worden afgespeeld leveren de maker van de video’s geld op. Als je hier op klikt ontvangt de eigenaar van het kanaal een vergoeding. Afhankelijk van het onderwerp van je kanaal, de kwaliteit en grootte van je doelgroep en de regio waar je actief bent kan dit meer of minder per klik zijn. Advertenties over verzekeringen leveren bijvoorbeeld meer op dan die voor een dierenwinkel.

Om meer kliks op deze advertenties te krijgen moet je kanaal en haar video’s dus populairder worden. Een van de krachtigste manieren om dat te bereiken is door views te kopen. Let wel op dat je dit doet bij een betrouwbare partij en draag er zorg voor dat je op dat moment geen video’s ‘monetized’ (van advertenties voorziet).

Wat zijn andere factoren die je Youtube kanaal versterken?

  • Delen van video’s met anderen
  • Thumbs up geven bij video’s
  • Abonneren op kanaal
  • Reageren onderaan video’s
  • Titels en beschrijving optimaliseren

Bron: https://youtubeviews.nl/