Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eigenschappen van typische mancave

Tijd voor positief mannen nieuws! Een mancave is een plek voor mannen om samen te komen en te relaxen. Mannen vinden het namelijk helemaal niet leuk om de stad in te gaan om wat te drinken, ze zitten veel liever bij iemand thuis om te praten en te ontspannen. Een groot deel van deze personen geeft dan ook aan zelf een mancave te willen, de vraag is alleen waar zo’n plek allemaal aan moet voldoen. Daarom hebben we voor jou de eigenschappen van een mancave op een rijtje gezet!

1. Het moet mannelijke dingen bevatten

Denk hierbij aan typisch mannelijke objecten zoals grote bruine stoelen. Deze stalen klasse uit en dit is precies wat je wilt bereiken met je cave. Het moet een plek zijn waarin je je comfortabel voelt en waarin je je kan terugtrekken. Ook kun je denken aan speciale posters aan de muur die staan voor jouw interesses. Dit kunnen bijvoorbeeld filmposters zijn of andere posters die iets te maken hebben met masculinity. Als laatste kun je ook nog een cool vloerkleed in laten leggen, wat super gaaf kan staan is een vacht. Het heeft dan echt de uitstraling van een soort jachtcabine.

2. Het moet men only zijn

Een mancave is nou eenmaal voor mannen, toegang voor de vrouw is dan ook uitgesloten. Geef dus niet toe als je vrouw of vriendin bloemetjes in de kamer wilt hebben. Het is JOUW kamer, dit mag je dus helemaal zelf inrichten. Het is de enige plek waar jij en je maten kunnen relaxen en praten, beschouw het dan ook echt als jouw tempel. Maak duidelijke afspraken over wat je met de kamer doet en je zult zien dat je best wel wat vrijheid zal krijgen.

3. Er moet wat te doen zijn

Je moet wel wat te doen hebben in de kamer. Schaf dus een coole boekenkast aan zodat je kunt pronken tegenover je vrienden. En schaf een goede tv of beamer aan. Zo kun je alle mannenfilms kijken die je maar wilt zonder dat je gezeur krijgt van je vriendin. Sluit een PlayStation aan en je hebt de ideale plek gemaakt voor je vriendengroep. Op internet zijn er veel voorbeelden te vinden van mancaves, hier kun je dan ook prima inspiratie op doen. Ook kun je eens kijken bij de woonboulevard of er spullen bij zitten die jouw kamer naar het volgende niveau kunnen tillen totdat je een kamer hebt die echt bij je past.