Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eigenschappen van SEO

SEO staat voor Search Engine Optimisation, dit is een vorm van online marketing. Online marketing is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Dat is niet zo raar natuurlijk, bijna alles gaat tenslotte via het internet. SEO is de methode om jouw pagina hoger in Google te krijgen. Dit kun je op verschillende manieren bereiken In dit artikel laten we de eigenschappen van SEO zien.

SEO vriendelijke trefwoorden

De meest bekende eigenschap van SEO is het gebruik van speciale trefwoorden. Dit zijn trefwoorden die mensen op zullen zoeken bij Google, denk dus aan merknamen en bijvoeglijke naamwoorden zoals voordelig en goedkoop. Wanneer je deze trefwoorden en andere speciale woorden in je tekst plaatst zal Google jouw website beter indexeren. Dit zorgt ervoor dat de website hoger in de Google ranglijst komt te staan. Ook zorgt het voor meer bezoekers op je site, het is dan ook zo dat de site met de meeste bezoekers vaak hoger in Google staat.

SEO naamsbekendheid

Het is algemeen bekend dat websites die vaak hun naam herhalen in de tekst hoger in de Google lijsten komen te staan. Wanneer mensen jouw naam opzoeken komen ze sneller bij jouw website terecht. Een goede naamsbekendheid is dus weer een eigenschap van SEO gerichte websites. Sites als Amazon en Bol weten dit maar als te goed, je ziet de naam vaak terugkomen op de website. De naam moet alleen niet te vaak voorkomen want dan merkt Google het aan als spam en komt het laag op de rij te staan.

SEO aantrekkelijke site

Een website die volgens SEO werkt moet ook van kwaliteit zijn, hier bedoelen we mee dat de website er mooi uit moet zien en professioneel moet ogen. Een SEO goede site heeft dit dan ook onder de knie, deze bekende websites zien er altijd keurig uit. Het moet lijken alsof er veel tijd en aandacht is besteed aan het uiterlijk van de site. Google blijft natuurlijk een gewoon bedrijf wat het liefst de meest mooie websites aan wilt bieden. Om een SEO aantrekkelijk site te maken moet het uiterlijk dus een van de hoofdeigenschappen zijn die ver ontwikkeld is.

SEO technisch sterke site

Ook is een van de eigenschappen van een SEO goede site een stevige techniek. Hier wordt mee bedoelt dat de site geen mankementen vertoont. Er mogen dus vrijwel geen storing en errors plaatsvinden op de site. Google zit dit namelijk als een zwakte en zwakke sites komen minder snel boven aan de lijst. SEO goede websites weten dit en zij hebben dan vaak ook goede programmeurs in dienst om er voor te zorgen dat er geen storingen heersen op de site.

Bron: https://pingwin.nl/