Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eigenschappen van offshore construction equipment

Offshore construction equipment, uitrusting voor de bouw in zee, het is de laatste tijd steeds bekender aan het worden omdat de werkzaamheden op zee steeds lastiger maar ook groter worden.

Producten

Via de site van Mantis-Marine kan je vele offshore construction equipment producten kopen. Van kleine kranen tot hele schepen. Van elk product kan je een uitgebreide beschrijving lezen zodat je kan weten wat het product heeft en doet en waar het vandaan komt. Soms heeft een product een vast prijs maar meestal kan er over de prijs onderhandeld worden. Ook kan je zien of je dat product kan kopen en huren of alleen kopen. Als je meer informatie wil over een product kan je je gegevens achter laten en wordt er contact met je opgenomen.

Aanvragen en Aanbieden

Mantis Marine biedt ook nog andere diensten aan zoals: een product aanvragen. Je vult de gegevens van het gewenste product in en je vult je eigen gegevens in. Mantis Marine gaat dan kijken op ze dit product kunnen vinden en dan nemen ze contact met je op. Ook kan je nog je producten aanbieden. Hier vul je ook weer je eigen gegevens en de gegevens van het product in. Dan moet je nog even de prijs bepalen en bepalen of je hem wilt laten kopen of laten huren, foto erbij en jouw aanbod staat op internet!

Mantis Marine

Als je geïnteresseerd bent in de producten en diensten van Mantis Marine, neem dan even een kijkje op de site van Mantis Marine. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan via de site contact op met Mantis Marine. Mantis Marine, voor jouw offshore construction equipment