Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eigenschappen van Office 365: SharePoint en Teams

Als je Office 365 gebruikt om de samenwerking binnen jouw onderneming te kunnen verbeteren, dan is het goed om het verschil in eigenschappen tussen SharePoint en Teams te leren kennen. Zo weet je precies welk platform geschikt is voor een specifieke situatie. In dit artikel lees je alles over de eigenschappen van deze Microsoft Office 365 tools. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan onze experts natuurlijk graag voor je klaar.

Eigenschappen van SharePoint binnen Office 365

De eigenschappen van SharePoint stellen je in staat om platformen aan te maken waarin informatie op een eenvoudige manier uitgewisseld kan worden. Ook het opslaan van bestanden binnen één omgeving is mogelijk binnen SharePoint. Dat is vooral makkelijk om de samenwerking binnen een bedrijf te kunnen vereenvoudigen en verbeteren. Binnen SharePoint kan er tevens samen worden gewerkt aan een document die tevens gedeeld kan worden. Processen kunnen tevens worden geautomatiseerd. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het creëren van Sharepoint apps met SharePoint Framework. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de eigenschappen die jouw onderneming nodig heeft.

Microsoft Teams functionaliteiten en eigenschappen

Efficiënt samenwerken met een team doe je het beste door gebruik te maken van de eigenschappen van Microsoft Teams binnen Office 365. Binnen Teams heb je de mogelijkheid tot het versturen van spraakberichten of het voeren van privé of groepsgesprekken, al dan niet met videobeelden. Daarnaast kan de chatgeschiedenis makkelijk worden doorzocht waardoor belangrijke gesprekken altijd eenvoudig terug te vinden zijn. Teams verbetert de onderlinge communicatie en samenwerking tussen teams die werkzaam zijn aan eenzelfde project. Daarnaast is deze Office 365 tool ook compatible met diverse mobile devices.

Meer weten over Teams en SharePoint mogelijkheden of eigenschappen?

Wil je documenten kunnen beheren, opslaan, delen of bewerken vanuit één omgeving? Wil je gastgebruikers toe kunnen voegen of ben je op zoek naar een platform waarin je als team kunt communiceren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen over de eigenschappen van Office 365, Teams en SharePoint. We zijn tevens gespecialiseerd in grafisch design, videobewerking en custom-made software ontwikkeling. Ook voor het onderhouden én creëren van websites en platformen kun je gebruik maken van onze jarenlange ervaring. Zie simpel blog van onze klant, waar hij schrijft interessante arktels bvb over het beginnen met online verkopen.