Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eigenschappen van NordVPN

Wat is NordVPN en wat zijn de eigenschappen?

NordVPN is een persoonlijke virtuele particuliere netwerkserviceprovider. Het heeft desktop-applicaties voor Windows, macOS en Linux, mobiele apps voor Android en iOS, evenals een applicatie voor Android TV. Handmatige configuratie is beschikbaar voor draadloze routers, NAS-apparaten en andere platforms.

Waarvoor gebruik je een VPN?

Met een VPN-verbinding kan je het doen lijken dat je vanaf een andere locatie (land, regio) het internet gebruikt. Hierdoor kan je content die met een geo-blokkade voor bepaalde regio’s is geblokkeerd toch zien of lezen.

Daarnaast versleuteld een VPN de data die je verstuurd en ontvangt, hierdoor kan je veiliger surfen. Maak je bijvoorbeeld gebruik van een gratis wifi-netwerk, dan bestaat de kans dat hackers er met jouw gegevens van door willen gaan. Door het gebruik van een versleutelde verbinding voorkom je dat.

Eigenschappen van NordVPN

Heel veel servers: 6000 servers in 60 verschillende landen. Het leeuwendeel bevindt zich in de EU, maar er zijn ook ruim 2000 servers te vinden in Noord- en Zuid-Amerika. Er komen er nu ook steeds meer bij in Azië en het Midden-Oosten.

Handig te gebruiken VPN-applicatie

Smart Play: Slimme functie die het omzeilen van geo-blokkades bij streaming diensten als Netflix erg gemakkelijk maakt.

Snel: Bij het verbinden met een VPN lever je altijd wat snelheid in. Het snelheidsverlies is in dit geval echter beperkt.

Extra veilig: Voorzien van de nieuwste encryptiemethoden, waardoor derden echt niet bij je data kunnen komen.

Lees hier meer over de eigenschappen van NordVPN en een uitgebreide review.