Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eigenschappen van mensen met een tattoo

De algemene opvatting van tatoeages is dat als ze zichtbaar zijn, ze niet geschikt zijn op de werkplek. Mensen associëren mensen met tatoeages met bendes, criminelen of roekeloos gedrag. Hoewel deze eigenschappen op sommige mensen van toepassing zijn, is het oneerlijk om deze dingen van iedereen met een tatoeage aan te nemen. Om wervingsmanagers en degenen die mensen met tatoeages ondervragen zich op hun gemak te laten voelen, is hier een lijst met vijf positieve dingen die een tatoeage zegt.

Tattoos tonen toewijding

Vastzitten met hetzelfde beeld op je lichaam kan voor mensen intimiderend en beangstigend zijn. Velen zijn bang dat ze het niet leuk zullen vinden als ze ouder zijn of zelfs over een paar jaar, wat een grote factor is die voorkomt dat mensen tatoeages krijgen. Om deze redenen lijkt het misschien roekeloos om een ​​tatoeage te krijgen, maar het toont in feite zelfvertrouwen en toewijding.

Grote tatoeages worden meestal in meerdere sessies gedaan, wat betekent dat het maanden kan duren voordat getatoeëerde mouwen zijn voltooid. Na elke sessie heeft het tatoeëren tijd nodig om te genezen om door te gaan naar een ander gedeelte. Vaak stoten tatoeages een deel van de inkt af, dus onderhoud is niet alleen nodig na genezing, maar voor de rest van je leven.

Tattoos laten zien dat je investeert in jezelf

De meeste tatoeages kosten minimaal 75 euro, en dat is voor iets met minimale details, geen kleur en een klein formaat. Op maat gemaakte tatoeages hebben een uurtarief variërend van tussen de 100 en wel 400 euro. Tip wordt bovenop de uiteindelijke prijs toegevoegd, wat betekent dat een tatoeage een grote investering is. Ten slotte moet elke tatoeage op een bepaald moment in zijn leven worden geretoucheerd en hoewel retoucheren niet zo duur is, is het nog steeds een overweging in de uiteindelijke kosten voor elke tatoeage.

Tatoeages tonen kracht

tatoeages zijn niet alleen buitengewoon pijnlijk, maar het lange genezingsproces vereist intense zelfbeheersing en geduld. Een nieuwe tatoeage moet minstens twee keer per dag worden gewassen en gehydrateerd met specifieke niet-irriterende producten. Tatoeages mogen niet in direct zonlicht staan ​​en mogen ook niet gedurende lange tijd in stilstaand water worden ondergedompeld. Terwijl de tatoeage geneest, worden de korsten extreem jeukend, schilferig en verleidelijk om aan te trekken. Blootstelling aan de zon en het plukken aan tatoeages kunnen echter leiden tot verkleuring, vervaging en een langere tijd om te genezen.

Tatoeages stralen zelfvertrouwen uit

Tatoeages zijn iets om trots op te zijn. Plaatsing houdt ofwel in dat het de bedoeling is dat mensen het zien of niet, maar ongeacht waar ze zich op het lichaam bevinden, zullen mensen oordelen. Tatoeages zijn iets waar mensen naar kijken, of het nu goedkeuring of afkeuring is, en het hebben van een zichtbare tatoeage betekent dat je aan het oordeel moet wennen. Ook tatoeages zijn een factor die het risico kan lopen om ingehuurd te worden. Degenen met tatoeages moeten het feit accepteren dat dit een probleem is en voorbereid zijn op een oordeel na een interview.

Tatoeages laten een emotionele kant zien

Mensen krijgen om verschillende redenen tatoeages; mijlpalen, herdenking, plezier, eer, enz. Ze kunnen zowel een decoratief als een emotioneel doel dienen. Tatoeages kunnen een uitlaatklep zijn omdat ze niet alleen een symbool zijn voor iets belangrijks, maar het pijnlijke proces kan ook catharsis zijn.

Interesse in het laten zetten van een tattoo na het lezen van dit artikel? Bekijk dan de tattoo nazorgproducten op Without Pain.