Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eigenschappen van lint

Bij een bruiloft versieren denk je misschien niet direct aan lint. En toch zijn vele bruiden en bruidegommen er uiteindelijk erg blij mee. En als jullie de bruiloft ook betaalbaar willen versieren doe je hetzelfde.

Versier je bruiloft met lint

  • Lint is bijna overal inzetbaar.
  • Het versieren van de trouwauto met linten is op dit moment erg populair.
  • Of je nu een strik maakt, of slechts vanaf de gril naar de spiegels een band laat lopen.
  • Vastzetten kan met kleine lintjes of met zuignappen die wij kunnen leveren.

Verder wordt lint gebruikt voor het maken van strikken. Zowel buiten als binnen, eventueel in combinatie met tule of organza. Een entree krijgt zo een feestelijk uiterlijk.

En als je aan het eind van de trouwdag jullie gasten een bedankje mee wilt geven, ook dan kun je deze versieren met lintjes.

Andere soorten lint

Naast alle mogelijkheden met satijn lint zijn er nog veel meer mogelijkheden.
Heeft jullie bruiloft een speciaal thema, dan pas je de lintjes hier op aan.
Zo kunnen jullie kiezen uit diverse soorten:
* organza linten
* jute band
* grosgrain lintjes
* fluweel op rol
* linten van kant

Combineren

Al deze lintjes lenen zich prima om te combineren met organza, tule, jute of satijn stof. Al deze producten zijn volop verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Zo combineer jullie smaak tot de mooiste decoraties voor de bruiloft. En mocht je advies nodig hebben, dan kun je altijd contact opnemen met Lintenkopen.nl

Tips

Niet iedereen is bekend met stoffen als organza en tule. Erg jammer, je kunt er namelijk veel mee versieren. Een partytent tover je om in een droomlocatie voor jullie huwelijk. Bekleed de staanders met een van deze stoffen en je hebt een compleet ander uiterlijk. Verder kun je van deze materialen ook kleinere strikjes maken. Een mooie decoratie voor op de volgauto;s van de trouwstoet.

De enige belemmering bij het versieren van jullie bruiloft is jullie eigen fantasie. En mis je deze? Dan zijn er voldoende ideeën te vinden op websites als Pinterest en Instagram. Waarbij zeker de eerste volstaat met een grote variatie aan afbeeldingen met allerlei decoraties voor de bruiloft.