Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Eigenschappen van de bruiloft van je dromen

De bruiloft, de droom van menig vrouw. De dag van het huwelijk is voor ieder een speciale dag in zijn of haar leven, het is dan ook echt de dag dat je eindelijk de stap maakt om je leven door te brengen met je partner. Maar voordat je helemaal gesetteld bent in het huwelijksbootje is het natuurlijk van belang om het trouwfeest van je leven te geven! Wat is er nou allemaal nodig om je huwelijksfeest op rolletjes te laten lopen en waar moet je allemaal rekening mee houden?

De eigenschappen van een succesvolle bruiloft

Ten eerste is het belangrijk om de datum en de gastenlijst te bepalen. Kies dus een dag die voor iedereen uitkomt, het is uiterst onlogisch om een trouwfeest te organiseren op een dinsdagavond. Ga dus voor vrijdagavond of voor het weekend, zo heb je de minste uitvallers. Let ook goed op de personen die je op je gastenlijst hebt staan. Probeer dus om mensen uit te zoeken die het wel met elkaar kunnen vinden, niets is meer gênant dan een ontstane ruzie op de dag van je leven. Nodig alleen mensen uit waarvan je zeker weet dat je ze wilt hebben op je feest, zo heb je gegarandeerd een leuke groep om je heen.

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar de plek van het feest. Wil je een zaal huren of geef je toch liever een feest op een afgehuurde boerderij? Dit zijn dingen waar jij en je partner over na zullen moeten denken. Kies een plek die makkelijk te bereiken is en kijk of er in de buurt slaap-accommodaties zijn. Zo kunnen mensen tot in de laatste uurtjes blijven en zullen er geen vroege vertrekkers zijn. Daarnaast moet je kijken wat de regels zijn omtrent geluidsoverlast en drank op de desbetreffende plaats. Lees dus goed door of er alcohol geschonken mag worden, hoe hard de muziek mag en wat voor andere regels er op de verblijfplaats gelden. Dit kan je een hoop gezeur schelen.

Heel logisch, maar het oog wilt ook wat. Zeker als je de bruid of bruidegom bent. Zorg dan ook voor een mooi pak of trouwjurk en prachtige, zorgvuldig uitgekozen ringen.

Dus, je hebt de datum, de mensen en de plaats. Nu is het van belang om de catering en de drank te regelen. Om een feest goed te laten verlopen is voldoende eten en drinken nodig. Zorg dan ook dat je genoeg in voorraad hebt, beter te veel dan te weinig. Vaak kun je bij een cateringbedrijf korting krijgen naarmate je een grotere bestelling maakt. Zoek dit dus een uit en vraag het na, dit kan aardig wat geld kosten. Kijk of er op de locatie beschikking is over een koeling met diepvries, zo niet dan zul je nog koelkasten of een andere vorm van koeling moeten huren om de drank koel te houden. Daarnaast zul je een keuze moeten maken of je een koud of warm buffet wilt hebben. In de zomer is het logisch om een koud buffet te regelen, in de winter natuurlijk een warm. Dit zijn allerlei onderdelen dat een trouwfeest dient te hebben om het de dag van je leven te maken.